Monday, April 13

cerita ku

dh lme x tulis blog. terasa mcm nk tulis pnjg2 jer.(actually bkn tulis pun.taip lar.haha!!)mari kite mula menaip.mggu lps aku buat aper ek. x de buat aper2 sgt pun.byk buang mse jer.wlaupun de test ari isnin, still rileks lagi.hari ahad kan ade lagi.ni lah manusia, buat kerja last minute.bagus..teruskan usaha anda.isk2..bile lar nk berubah.

haaa...lupe lak, ari jumaat ari tuh, PUMSA wt lar meeting ntuk malaysian nite.akhirnye, maybe menjadi jugak malaysian nite.nmpk mcm sume org setuju jer ngn mlysian nite tuh.harap2 menjadi lar.jeles gak tgok univrsiti len buat msian nite. nk jugak!!kite tgk mcm mne nti. rancangnyer nk buat fall 09. doakan lar menjadi.aaminnn....

xde aper2 pun yg menarik dlm idup aku neyh.gi kelas, lps tuh balik, tido kejap, siapkan hw.lps tuh, klu kene keje, gi lar keje. best gak keje neyh. bley jmpe mcm2 org.yg penting, bley sembang2.kdg2 best jugak dgr cite diane, psl cucu2 die, cite edie, psl family die. mengubat rindu kpd umah.isk2.tetibe tringin lak nak balik umah. huhu..mesak ngn fafa nk balik summer neyh.so, tinggallah aku keseorangan di rumah. takut jugak.(aku ni kan mmg penakut.hohoho!!)harap2, aku bley lar tumpang2 tido kt umah org len kejap2.x pun, ajak diorang tido umah aku.

hurm..berckp psl cuti neyh, x sabar2 nk summer. x suka lar sejuk. nti bile dh summer, x suke panas lak.mcm2 lar aku neyh. tp summer best per.bley jalan2.nak gi mane ek?x per.bnde tu kite pikir kemudian ek.ni final pun x abis, nk ckp psl jalan2 plak.takut plak nk final neyh.hopefully, aku bley buat yg terbaik.aaminn...ok lah, aku nk membuang masa kt bnde len plak.klu nk merepek ni, smpai esok pun aku x abis cite.hohohoho!!!

2 comments:

rumaisa lee said...

yeke, g clas, blk, tdo KEJAP?
hahahha.cam xcaye je ngn fact tu. ;p

misz amalz said...

mesak jahat...huhuhu..:(
aku tido keeeeejjjaaaaaappppppppp jer...hehehe..;p