Monday, June 29

indiana beach rocks!!!

hi mr.blog,

agak2, mcm dh lme sgt x update mr. blog :( x per2, ari ni mcm ade mood so, nak tulis pnjg2.heheh..so, jom kite menulis..wee~~

last week, aku + kawan2 g indiana beach and we had soooo much fun.so, rugilah u guys yg x ikut tuh.telan air liur sajelah ek..kekekeke..


so, ape yg best sgt tuh kan? for me, semstinya roller coaster ( for u guys yg x kenal aku, aku ni sgtlah suka bile dpt nek roller coaster..x caye, tanyelah mereka yg pernah g men roller coaster sme ngn aku..hehe..;p) so, ape citer kat indiana beach?? aku tau, bkn aku jer g excited, sume org pun excited jugak tgok games2 yg ade kt situ( kan??kan??)+ mood mr.weather yg sgtlah bgus eventhough agak pns jugak lar kan.tp lagi baik pns dr ujan, nti sume bnde x leh nek..so, smpai2 jer, sume org memulakan langkah dgn nek roller coaster. sumpah x tipu, first roller coaster yg aku nek tuh, mmg nak tercabut jantung.x smpat nak tarik nafas lega, ade lagi selekoh2 maut + bukit menjunam..nasib bek ade naze kt sblh, abes tgn die aku peluk.nsib bek x tercabut.huhuhu..:D
jadi, mstilah u guys nak tau rides ape pling best kan? meh sni aku kasi tau.bnde neyh menakutkan + menambahkan sakit jantung = berbahaya. tp aku, dina and fatin, menyahut cabaran "SKYCOASTER"..heh..mari kite ceritakan pengalaman ketika naik bnde tuh ek..first kitorang tgok jer lar org nek bnde tuh, tp x excited pun nak nek.nmpk mcm seram sgt.tp slps seorang hamba Allah ni kate best giler, aku pun ajak lar dina + fatin.( nasib bek diorang nak nek, klu x, aku pun x nak nek.gayat weyh..huhu..:D)..mcm excited jugak lar kan, nak nek tuh..tp, bile smpai jer mse nak pkai alat2 keselamatan tuh, muka sume dh pucat.mcm x nak nek, tp dh byr kan..isk2.x per2, tawakkal lagi..lps org tuh tarik kitorang ke atas, dlm hati ckp.."nape aku nek bnde neyh, bodo nyer amal!!nak TURUN!!!!!!waaaaa!!!"..kitorang peluk tgn sesama sndiri, berdoa agar jantung x tercabut. dh smpai 110 ft tuh, dibwh sne, dengarlah org tuh jerit, "PULL"..aku dh seram.kalau aku tarik tali kt tepi aku neyh, maka bermulalah adventure menakutkan + kitorang pun akan menjunam ke bwh..sambil menelan air liur*gulp*, aku tarik tali tuh..fuuuuhhhhhhhyoooooo!!!mcm bnuh diri jer aku rse..takut nak mampus..smpai saat terakhir aku menjerit tpppp..BEST!!!!!!!
lps nek bnde tuh, rse mcm bdn goyang2 + x percaya kat diri sndiri sb nek bnde tuh.hohoho..;D.tp yg penting kite ENJOY!!!wee~~~

ni ade skit gmbr mse g inidiana beach. hopefully, nti kite g six flags plak..chow dlu, dh lapa..nak makan..eat till fat.kekeke..;p