Monday, August 23

it's all about you



so far, classes were good. hopefully, this is a good sign *fingers crossed* selalunye, i screwed up something time2 first week neh. either classes or anything lar. clumsy me. hahaha. but so far, nothing happened. fuih


dah 5 ari smpai US. baru balik sini, dh rindu family :( rindu nak bangun lambat lps tu kena marah ngn ibu, rindu merengek-rengek kat ibu suruh masak itu la ini la, rindu nak bergaduh psl benda2 kecik ngn adik, rindu nak tolak kak ngah jatuh katil waktu tgh tido, rindu nak peluk adik, rindu ayah cakap nak belanja makan ikan keli, rindu semuanya :( and yes, dh bergenang air mata sekarang. hish



i shud not layan perasaan sgt kann. not goooooooddddddddddd!



okay, tukar mood.











jom makan! i mean, buka puasa yer . selamat berbuka puasa uolls :)











3 comments:

~Amira Abd Rani~ said...

one more year amal!
then we're done.
hang in there okay.

Zz~ said...

selamat start klas!! haha, xde dalam kategori ek..

cik amal :) said...

mira : yup, one more year to go :)

zz: hahaha. mmg x de dlm kategori. hahaha