Tuesday, October 26

ka- ching


seperti biasalah uollsss, duit baru masuk *ka chingggg* terus enjoy2 kan. kejap je bunyi tuh. tunggu la 2 bulan lagi, bunyi lain plak yg kuar. hahaha

anyway, since duit masuk, terus kuar makan bdubs and guess what, we meet hummel uollssss. okay, aku kne jugak tunjuk gmbr for prove kannn tapi gmbr tak terang sgt, malam okaayyyyy. plus, kitorang nmpk seperti 3 org kanak-kanak kerdil.eeeerrrrrr, aku terasa mcm nk buat pembedahan kaki sekarang pleaseeeee

tapi satu teladan yg dipelajari, gi mane2 bwk je kamera uolsss..tapi yg peliknya, kalau aku bwk kamera tu, x de plak aku nk terserempak dgn mariah carey ke, paris hilton ke. tapi x pe la, bawak je la, bole jadi pemberat beg, kurus sikit bahu. whaaaatttt????


gmbr ihsan dinah

1 comment:

soksavda said...

thanks for the best post.
you may want to Earn real money online $$$