Saturday, March 19

hidup memang x selalu indah


batuk ooo batuk. la ni, aku dok batuk mcm org tua. org tua pun kalah. mana tak nya, baru nak baik sikit. pi makan plak eskrem. konon2 dah nak baik lah kannn. hambek ko. lagi teruk. tapi ni kira elok la sikit. ari tuh smpai ilang suara. kalau ade suara pun, mcm nyah uollssss

maka, apa cerita cuti2 selama seminggu ni? aku gi naik cruise. tipu la kalau aku kata tak best. sah2 la best. makan free semua, hambek ko suma order appertizer 2 kali. makan tak hengat punya. tgh malam, makan ice cream lagi. tapi aku tak dapat la makan ice cream, suara pun macm mak nyah kannn. kalau makan ice cream nanti, tak tau la suara apa yg kuar =.=

ada mcm2 bnda nk cite, tp malas eh nak taip ni. len kali aku ingt nk beli computer yg tak yah taip. sebut je, terus tertulis. wahhh, pemalas sungguh eh aku ni. hehehe.

ni ada sikit gmbr. gmbr kamera i ni x cntik. kamera murah. hahaha. apesal tak letak gmbr sendiri? malas. nti org kata suka camwhore plak kannnn









1 comment:

Saida Dilla Zuki said...

kak long, ko nk abes dh ke?waaa cn0knyer..da leh blk mlysia ek??huhu..
btw, follow blog kte kalo sudi..www.dillazuki.blogspot.com..