Tuesday, December 23

errrmmm...

dunno what to say..just gedik2 bukak blog then tulis blog..i think after this, aku akn slalu tulis blog..x de pe nk buat kate kan..actually, kitorang tgh cri tv..for our house then bley men game..bile nk dpt tv neyh..haish..btw, td i went to work as usual and tomorrow will be the last coz after that CUTIIIIIII!!!!!yeayyy.....bcoz smlm dh bli adiah cristmas ntuk sume, so aku pn bwk ler...dh bwaktu..nak kasi lar..aku pn bgi ler kt janet ngn edie..ntuk janet aku blikan kasut pkai kt umah yg berbulu(cmne nk xplain ek..pape jer lar) and for edie aku bli accessories...actually, aku suke gile kt accessories yg aku nk kasi kt edie..lagi skit jer aku mcm x nak kasi kt edie,tp x bek lar plak kan..aku pn kasi gak...sb aku bkn smbut christmas pon..then, janet kasi aku adiah gak..mcm patung letak kt ats meja tuh..comei2...i lyke..hehehehe...then, ari ni blik awal sb x de keje pon nk buat..esok aku keje kul 9 am and aku tgh terpikir neyh..mcm mne nk g keje awal2 sb bgun pon lmbt..huhuhuu..x per..msti bleyh nyer koooootttttttt....harap2 ler bgun...hohohoho...ni aku de mslh skit...aku x tau nk tulis ape dah..nway, happy holidays!!!!!!!

1 comment: