Friday, January 23

realize

aaa...dunno where to start..rite now, my feeling really mixed up.arghh!!!this is the most painful week for this year and its only january..huhuhuhu...truly saying, aku rse aku de buat salah...dunno whether Allah or people around me or anyone else..i am truly sorry if i've done wrong.bnde dh jadi, x bley nk patah balik tp one thing that i could do is to learn from mistakes.. good thing bout this incident is I got lesson from it(a big one though).hmmm...semalam...mmg hati dh rse x tenang and aku dh x tau mcm mne lg nk tenangkan hati aku ni so, i called my mom.at first, mmg x nak bgtau bout this problem but could not help it, bgtau jugak.sblm call tu mmg rse mcm nk nanges, hati dah sebak...then, tgh call, cite kat my mom sume bnde.mcm bley tahan perasaan lagi(i said to myself, please dont cry.be strong)..but at one point, aku diam and ckp kt mak aku,"ibu doakan long ek.."mmg x bley tahan..aku letak telefon and *tsk..tsk*...before tido, i said to myself, thats it..klu dpt, alhamdulillah but if not, then redha jer lar( Allah de perancangan die sndiri and Allah lebih tahu ape yg terbaik ntuk kite)..anyway, thanks to all my friends..shereen, alot, fafa, mesak, fana, hanan, fatin and everyone who help me and tenangkan hati aku.i really appreciate that. move on amalina!!!panjang lagi perjalanan idup neyh.this is one of thousands adventures in your life. chaiyok..again, thanks guys.love u guys.may Allah bless all of you.

p/s: skang bru aku merasai perasaan homesick yg makin menebal dlm diri ini. ( ya Allah, permudahkan aku)..

3 comments:

amanina said...

emm...ngah baru blik dari reunion...de dalam 29 orang jek...yg sedey pompuan 8org jek...yg len sume laki...ramai yg xknal ..ye lar,sume da bsar...muke da len..huhu..tp bes...ngah da dpat lptop baru..laptop dell kaler itam...kaler len da hbis...

amanina said...

ko jgn sedey...kuatkan smgat...kate ibu..byakkn solat ajt

fafie said...

go amalina go!!!