Friday, July 10

i need something to keep my sanity

aaaaa..really need sumthing to keep myself from jadi manusia "gila".aduhai, sudah bosan ni.truly saying, for this week, aku dh bace 2 novels.and yes, aku kalau bce novel, xbley henti. (to mira, actually aku pinjam novel ko.hehe..:P). so, buku ape yg aku bce ek? first aku bce Kissed by an Angel, then aku bce PS I Love You. and truly saying, aku beria suruh miza amek kucing sb terpengaruh dgn kucing dlm novel first td.(yer, saye mmg suke terpengaruh dgn bnde sekeliling.haish..)hehehe ;p

tibe2 aku nk msuk ke bab kucing plak kan :) he's my baby!! ade tak aku bgtau yg nme die dh tukar bobo. x tau bape byk kali nk tukar. nti takut ade crisis identity lak. aku pggil die bobo, miza + fatin pggil die baby, nizam pggil die nya (sungguh ku x suka gelaran itu, sprti "nyah"), dina pggil die pancakes, zaki pggil die mohd meow and aku x tau bpe byk lagi gelaran ntuk bobo.hoho..:D so, for the past 2 days, bobo tido kat umah aku and bobo sungguh baek. x cakar2 pun. tp sian plak kat naze, tiap2 ari menjerit. sorry, naze.bobo x bermaksud nk kacau ko, die cbe bermanjer jer :) and bfore aku terlupe, thanks to fatin and hanan coz sudi jge bobo ek.

ok, skang dh nmpk kan.aku suke merepek. aduhhhh..sbnrnye x de keje.( homeworks bkn keje ker cik amalina oi!!!).td i've listening to caprice kat bilik naze for almost 2 hours, cber nak membuang mase tp bosan jugak. do smthing wih my hair, tido ( ingtkan dh tido smpai ptg, x pun.awal jer lagi.aduyaiiii), and skang blogging..pepps, please help me..need to do smthing lar. sumthing yg productive and of course, study and homeworks x termasuk dlm list ok. tp bley x klu aku nk merepek byk kali dlm sehari. bley takkkkkkk???

p/s: tibe terase rindu kat alot. dh lme x dgr cite dr alot. klu alot dgr ni, msti die gelakkan aku. tp betul ape, aku rindukan sheesh kebab. love :)

till then,
xoxo

4 comments:

~Amira Abd Rani~ said...

oh amal..
bcela novel2 tu..
hehe..
yg p/s i love you tu saini punye..
aku nk bce, xterbace lg..
huhu..
meh aku bg cdgn..
masakla weh..
buat kek ke,kuih raya ke..
raya nk dkt..hehe..(",)

giGGLe said...

wei..
asl lame x on9??
ak rindu ang nih...

:: Say.Me :: said...

wah... pelik btol tahap kebosanan ko... sampai bleh update blog... hahahhaha... dah2 wat mgmt.. haha

< missy > said...

hahaha...besa lar weyh..aku bosan tp x nak study..hahaha..inilah manusia..hohoho