Monday, September 28

legal + last day + crying

hi mr blog,

as for today, i am 21. quite old though.hehe :P so, i can be considered as "big girl" dah. hah, walaupun begitu, tidak lah aku pandai ntk bertindak dan berfikir secara dewasa yer. *dush2* ape lar aku ni. matured lar sket kan.hohohoho...nway, byk jugak kwn2 aku yg lahir bulan september neh. yg aku tau lar kan, aimi, apa, faiz and ramai lagi lar.. happy birthday too!!! *hidup libra*

so, ape aku buat ari ni? aku pegi kls? as usual lar kan. sejuk and windy giler. huh, x sanggup aku memikirkan winter nti. mati lar aku.huhu :(

anyway, masuk kls stats, lecturer stats aku pun suruh ler kitorang sume tick bday kitorang kt dpn kls. nk buat example for statistic questions katenye. lecturer aku ni mmg suke lar kan nk sume org participate dlm class. so, lecturer aku ni pun discover lar bday aku ari ni. die pun wish lar aku. lps tuh, sume org pun nyanyi lagu bday. aduhai. pasti lar aku malu. muka aku ni dh blushing. malu pye psl. ( bley terasa panas di muka time tuh..hohoho ) nway, thanks classmates. u guys rock :D

plus, thanks to my dearest roommates and kwn2 yg dtg td. *hugs and loves* guys, sori yer for the crying part wktu celebrate td. got homesick and pmu-sick lar :(

lastly, thanks for those wishes, really appreciate it. thanks to my classmates too. thanks to my family and kak ngah, happy birthday too. have a blast. :)

habes cerita bday. ok. smlm last day aku keje. seriously aku sedey. nk menitik jugak lar kan air mata ni. aku dh rindu kt janet. huhu :( aku plak lupe nk kasi tau kt die aku nk quit, ingtkan die dah tau. sorry janet. bertambah ler aku sedeyh bile ari sabtu lps, janet invite aku ntuk thanksgiving dinner. oh my..*sedeyh..isk2* aaaaa, skang ni aku seriously x leh dgr cite psl janet. air mata aku bergenang jer. and berckp benar, waktu aku tulis blog ni, byk kali aku stop. air mata asyik turun jer..*isk2* eventhough pmu tu dekat jer, aku takut nk g jmpe janet sb nti aku takut x dpt thn air mata aku...aku x tau lar sbnrnye aku ni homesick ker aper. biler aku teringt kt mak aku jer, aku teringt kt janet..dan skrg aku realize, janet membuatkan aku terasa ibu dekat dgn aku dan bile aku jauh dari die, aku mcm anak yg hilang mak nyer...

1 comment:

:: Say.Me :: said...

big girls don't cry... huhu
tak sempat aku nak bgtau janet kejadian mlm besday ko... but i noe she always loves u... huhu