Friday, September 25

still in raya mood :)

although it's already raya ke -6, i still in raya mood.( thats explain the raya songs at my page right?) since this is syawal, everyone pun busy buat open house, so dont forget to invite me ok :) maybe sume org tgh rajin2 puase enam..bagus2. hehe :P

lately, im quite busy. with hws.( of course lar kan, student pun nme nyer..) plus, nervous siot psl malaysian night. its only one month away ok! mcm dh dkt sgt plak,plus i have an exam a day before that. haish~~ papepun, kite enjoy!! so, ntuk sume yg bce blog ni ( mcm ler ade..hehe :P), jom dtg ramai2 kt purdue ni. insyaAllah, best.

btw, skang ni aku tgh mencari penawar ntuk mslh tido aku ni. dh extreme sgt dh neh. asal kls jer ngantuk, asal ngantuk jer kt kls. huhu..maybe sb tido aku berterabur kot.huhu :( pling aku x suke, bile kls ptg2 kan.aduhhh.lagi lar mengantuk kan. kls stats aku dh ler ptg, sume org dlm kls pun tido.mmg membantu betul. hohoho..akibatnya, cikgu ajar, aku x phm. tp nape aku rse mmg stats tu susah.ker aku jer yg dh ngok ngek..huhu..

and this week is my last week. adios pmu :(

ps: lupe plak kan, happy belated birthday to kay. sorry for the late wish. love u *hugs and kisses*

sayonara,
missy




3 comments:

~Amira Abd Rani~ said...

amal,marilah sama2 kita perangi terlebih tdo ini..haha..(",)

:: Say.Me :: said...

haha same laa korg2 nih... (chehhhh aku tak sedar diri.. haha)

wah cantik ipod touch kat blog ko... mane beli??.. haha....

< missy > said...

hahahaha.. :D

cantek kan ipod aku..x mampu nk beli.sb tu letak dlm blog jer..hohoho :D