Monday, June 21

demam bola yg tak berapa nak demam

eventho sume org maybe tgh gila psl bola, makan bola tido bola, mengigau pun psl bola...aku rase aku jer kot yg tak rase ape2. bukan tak suka, cume kurang berminat. x de la aku tak tgok lansung kan, cume bile aku tgok, aku tak de la perasaan nak sokong mane2 kumpulan pun. kalau aku suka pemain hensem pun, aku tak kenal pun nama. so, x de la smgt sgt kannnnn...

adik2 aku ni plak, habes bersemangat. kalau ade fan club brazil kat umah, diorang dah bole jadi president tau! kalau malam jumaat tuh keluar nk cari makan kat psr mlm, bole siap singgah kat menara condong dulu sb ade screen besa tunjuk bola. haaaa, smpai perut lapar pun lupa terus. akibatnye, perut aku berbunyi waktu tggu diorang. hahaha :D kalau orang lain, susah payah berjaga mlm nk tgok bola..aku dgn selamba nye tido. nmpk sgt tak menyokong industri bola. hahaha :D nak2 lagi kalau ade bola kat tv, aku siap tukar channel lagi. bagus tak aku? aku rase kalau org bwk aku gi kedai mamak, aku bole tido kot. hohoho :P

x per la, sbnrnye aku nk ckp, bagus la sape2 yg suka bola nehh, ade smgt kesukanan. tp jangan tgok bola jer, main tak reti. hahaha :D

2 comments:

:: Say.Me :: said...

sentap aku kan tgk bola maen tak reti... haha
aku tgk bola ade sebab2 tertentu kann... lalalala

cik amal :) said...

hahaha. x perlu sentap2 neh. haha :D

eh, ko tgok bola sb ape saini? LOL