Monday, July 12

dari kerana mata




orang selalu kata, dari mata jatuh ke hati. x tau la betul ke tak kan. orang yg cakap, i angguk ajer. hehehe :P so, my sis tag i ntuk satu contest, which is contest psl mata2 menawan. yer, mata cik amal ni xde lah cantik kan, tp still bersyukur sb ade mata kannnn *ayat pasrah*. so, i saje2 la masuk kan. mne tau menang! *ok, jgn berangan eh*



so, ni lah die gmbr mata aku yg sure2 tak cun. at least aku mengaku kann. hehe :P please, cik penganjur yg cun- melecun, kasi i menang eh. nk cantikkan mata :P muahx *siap kasi kiss lagi*

...
...
...
..
.
.
.
.

Photobucket


sori la eh kalau gmbr ni buat korang dpt nightmare. x dapat den nk nolong nyer. hahaha :D

tp tak lupe juge, orang kate kalau kite buat bnde baik neh, tak baik kalau tak share. so, i nk tag jugak kawan i yg len. jom la masuk, mne tau menang kannnnnn..

- cik nazira
- cik mira
- cik shereen
- encik saini ( aku tak tau la laki bole msuk ke tak contest ni.hahaha :D )

ps: skang ni tgh melayan cite she wolf kat tv3. wahhh, terasa nk jadi serigala jadian pulak kan. i kan msuk dlm team jacob :P

3 comments:

:: Say.Me :: said...

Haha haruslah i sahut cabaran. Mata i yg paling menawan antara semua. Haha konfiden kan. Haha. Nnt aku postkan bile aku dah ade gambar mata i yg mahal nih. Haha.

cik amal :) said...

huahuahua.

pakai eye shadow sume okeh! hahaha

shereen termizi said...

kah3333. gelak terpelanting aku dari kerusi tgk gambar ko! kakakaka. i vote for u amal syg!