Tuesday, July 20

fb


smlm i dgr hot fm pasal status fb. mcm2 cerita la i dengar. lawak pun ade. tp point i kat sini, bukan pasal hot fm. haaaaa...mula nk mengumpat neh. sblm puasa ni, baik kutuk abes2. hahahaha :D

x de la nk kutuk kannnn, tp kadang2 i pun naik menyampah la kat "manusia" yg status fb die x boleh blah. sumpah rase nk delete jer die dr fb.tp nti x best la plak kan. x de entertainment free. hehehe :P tp tolong la jangan buat status kat fb ala2 riak kannn. paling tak bley blah, buat plak notes menerangkan kenape die dot dot dot..*lu pikirlah sendiri*. maaflah yer, i tetibe jer rase menyampah plak kan. tp satu pesanan dr penaja, hujan emas di negara orang, hujan batu di negeri sendiri. jgn jadi seperti kacang lupekan kulit uollsss.

entry ni x de kaitan ngn yg hidup atau yg mati eh :P

ps: maybe ke"emo"an ini dtg setelah seharian tak dapat keluar akibat hujan lebat kat rumah. hahaha :D

7 comments:

:: Say.Me :: said...

i terbau sesuatu yg hangat ni... Huhu

cik amal :) said...

LOL

fafie said...

bau-bauan..sape ketiak busuk, dia terasa pedas..

cik amal :) said...

hahahaha. fafa, ko pye peribahasa bagus la. baru pye eh? hahaha

aku x boleh blah dowh die comment die pye status sendiri..aaaaaa. aku yg lebeyh2 tension. hahahah

:: Say.Me :: said...

ketiak siapa laa tuuu.... haha... nih masih makcik propa yang sama ke nih yg dimaksudkan..??? haha kalo dier mmg la tu... ketiak berbau tu.. haha

cik amal :) said...

ahahahaha. paham2 je la yer. semenjak dua menjak ni, melampau2 okayy status die.

:: Say.Me :: said...

omg... pliz2 siarkan di mana2 yang sesuai pliz... i mau baca... haha... kekeringan gossip nih kan.. *tak sedar nak puasa dah.. haha*