Saturday, September 25

i see my name in shining light :P


omaigod, dh lame gile tak tulis kat blog. i used to write everyday okayyyyy. lately too busy. examsssssss. ugh, and i hate exams. not a good sign eh


okay, so let's talk bout fridayyyyy. so far friday is the best day in the world. for me lah kannn. since i dont hve class, friday is the day where i can bermalas-malasan and hangout with friends. and the best thing that happened yesterday is i belajar.......




SWIMMMMMMM!!!


OMAIGOD, tak bole percaya okayy.

since i ni jenis yg takut air, possibilities ntuk reti berenang tu mcm tipis. waktu kecik2, parents i ajar berenang, jiran sebelah yg reti. i ni dok jalan mcm katak jer kat dlm air. abes bengap je. tapi hasil tunjuk ajar cik FAFA and cik DINA, berhasil jugak. thank you lovessss :) tapi maksud i, berhasil tuh bukan la dh bole swim smpai masuk tournament, tapi kalau ade orang campak i kat tgh2 swimming pool bole lah survive dlm 2 minutes. 2 minutes only okay, lps tu dah cuak. hahahaha. tp uollssss jgn risau, cikgu2 bertauliah yg ajar i ni, siap bagi tau cara nk selamatkan diri kalau tiba2 tak reti berenang. bagus kannn?? meh2 belajar same2 :)


okay, abes sudah bercerita pasal moment sendiri. hahaha. so, eventho smlm tak de class, i still go to cmpus since ade lab. so, i decided to put some make up and buat some "asian" pose. okay, i mengaku sendiri la yg i ni mmg tak reti nk tiru punn. but i try mehhh.. *so, i tunjuk pics yg light2 jer, nanti ade org termuntah plak kannnn. hahaha*



yg ni peace with anak mata terbeliak! hudussss



yg ni name die pose gigit lidah. sakit dowh lidah lepas buat nehhh :P

2 comments:

:: Say.Me :: said...

asian pose katenyer... haha.. yg buat peace tu jadi... haha

cik amal :) said...

hahahha. bosan2 ni perlu buat sesuatu yg pelik. hahahha