Wednesday, March 3

artistic la konon

seperti yg kalian tahu, aku amek class art sem ni. bukan sb aku suke, tp terpaksa. tp lately, mcm suka plak ngn kls art ni. especially bile ade assignments. best! and today, aku skip class ntuk siapkan assignment aku (ckp je la mls nk pi kls. alasan!haha :P) and this is the result

it is kind-of-collage about myself. to be honest, i seriously dunno how to do it. so, i just cut every pictures that look interesting and paste it. cut and paste! fafa pun tolong cri small pictures to cover the white background, since my lecturer told us not to have any obvious white background.trimas :) at last, still ade jugak. haha. whateva. im proud of myself. terkeluar jugak la ke"artistic"an aku tuh. hahaha :D good job amalina!

btw, berckp ttg kls art ni. ade satu incident kt kls art. not me okay, incident perut berbunyi dh lame berlalu. hohoho. so, as usual, lecturer aku, Susan explains about art kt dpn kls and suddenly die ter"stop" kejap. kitorang pun mcm tertanya la kenapa kan. tibe2 terdengar satu musikal "kroh-kroh-kroh" of the day. ade org tertido smpai berdengkur rupe nye. hahaha. yg pling x bley blah tuh , lps die terjaga sb org sblh kejutkan die, die bole buat cool. siap suh cikgu tu teruskan balik lecture die. hahaha. aku mmg tabik spring ah kt mamat tuh. cool gile! kahkahkah :D if aku lar, sah2 seminggu aku x gi kls dh lps tuh. klu nk pi pun, aku pkai purdah. hahaha :D

kreatif la konon,
amal :P

4 comments:

~Amira Abd Rani~ said...

amal,
aku suka!
nmpk sgt fashion freak!
haha..(",)

cik amal :) said...

hahahaha! thank you2. aku rase sepatutnye aku letak kat situ, aku suke kasut nike warna warni. hahaha :D

shereen termizi said...

wow kak amal, adik sheen impressed abes~!!! seyesly. i love making collages also! we shud do one ok. =)
keep up the artistic part of u!

cik amal :) said...

thank you shereen :)

omg,ko suke jugak ker? lps ni kite bole buat satu. tp aku lagi suke buat album gmbr. i've done 2 :)