Thursday, May 20

jet lag

semalam, tak bole tido. kul 1 pagi terjaga setelah tido tak hengat dunia. bosan tak tau nk buat ape since sume org dh tido. maybe kesan jet lag. adek aku pun dah bising2, asal kakak die sorang ni asyik tido jer. naik kete pun tido okeh!tgh sembang2 pun tido. haish :(

tgh jalan2 sekitar rumah since tak bole tido, observe bnde2 baru kat umah, aku terjmpe artikel yg mak aku lekatkan kt satu dinding. tentang aku rupenye! ucapan salam lebaran yg masuk kt surat khabar. rasa lawak la plak bile siap di "seal" (ps: sbnrnye aku tak tau nk ckp bnde tuh di seal mcm mne. korng tgok la sndiri eh). terharu pun ade!

waktu ni, sume org tgh kurus lagi :P


tmbhan ade plak gmbr aku-yg tak-berapa-nk-comel yg mak aku letak kt peti ais. ade ker patut letak gmbr yg sememeh tuh. tp still, aku terharu jugak la bile mak aku letak gmbr aku sorang2 kat peti ais. *peti ais je kottttt :P*

sememeh kan????


ps: akhirnye dpt mkn benjo! sedaaaaaappppp :P

2 comments:

:: Say.Me :: said...

Nih zaman naze masih insaf lagi nih... Hahaha...
Hanan pun masih maintain... Lalala

cik amal :) said...

hahahaha. ni gmbr zaman tok kadok dowh. hahaha :D