Saturday, November 28

thanksgiving break





okaayyyyy..im back from my holidayyy. overall, it was a superbly nice trip :) mari aku singkatkan cerita aku ni kepada 2 main destinations kami, wisconsin and minnesota *sleepy*

wisconsin
overall, wisconsin mmg best. thank you izzati and aida and sape2 yg sanggup ponteng kls sb kitorang dtg.thank you sooo much :) kat sane, kitorang gi jalan2 sekitar campus diorang. besaaa gile ok!! lps tu baru lar aku terasa, kecik nyer purdue ni. hoho :P pling best skali kt wisconsin neh adalah sume org dpt surat cinta dr pakcik polisi. hahaha :D

minnesota
i loveeeeee minnesota ok! cantek tmpt diorang. and one more thing,suka gile dpt gi mall of america. rasa mcm gi mall kt malaysia.best!!selalu nyer kt us ni, mall nyer abes bosan jer. kedai pun x de lar byk mane. tp mall of america mmg best! menyebabkan kitorang excited nk gi jalan2 dlm tu. haha :D but it was black friday. hectic! pening gile kepala tgok ramai sgt org. and before kitorang gi mall, kitorang gi outlet. omg, it was ridiculous. org berbaris panjang-nak-mampus ntuk masuk dlm kedai especially coach. then, bile smpai turn nk masuk, menjerit2 kegembiraan. lucky me, im not a coach-person. hahaha :D at last, aku beli crocs jer kt outlet. x tau nk beli ape. nk beli jeans tp malas giler nk berbaris. so, lupa kan je lar..

actually, kitorang planning ntuk gi snowboarding. tp x de snow pun yg turun. huhu. so, jalan2 sajer lar.but, it was a good trip. nope, a very good trip. thank you guys :)

ps: aku tulis blog ni smlm sbnrnye. tp tertido waktu tgh tulis blog.haha:D

minah tido,
misz amalz :)

2 comments:

~Amira Abd Rani~ said...

dang!!
sempat tertido tulis blog eh amal!
haha..
anyways, the trip was awesome!!!
nak mall of america kt purdue bole??
haha..(',)

misz amalz said...

hahaha..aku ngantuk sgt dowh.hahaha :D

aku pun nk mall of america kt purdue. kalau ade, tiap2 mggu aku pegi.hehehe :P