Wednesday, November 4

thesis


omg, x tau nk respon mcm mane.baru tahu yg aku kne buat term paper (or whatever you called it, thesis or anything else, i dont care). aku dh ler undergaduate kan. im not supposed to do thesis lagi kan.am i? this philosophy class is killing me!!argghhh..whatever is it, skang aku kne cari topic yg bley di argue ntuk ethics. then, buat 8 pages thesis papers. mampukah? tidak lar kannn..5 pages lar maximum yg aku bole tulis.8 pages tuh mcm terlampau jer ntuk thp aku yg pemalas+kurang bijak ini. adehhh...biler nk abes sem neyh. haish~~~
esok ade exam.psycho. although aku suke class neyh, byk sgt lar plak exams nyer kan. smpai 5 kali.huhu. tp im enjoying every classes. best! ade demo and sumenye melibatkan students.so, i like!!! and esok jugak ade bowling. nih lagi satu class yg adeeeehhhhhh.hancusss.bukan ape, ade league diantara bdk2 class. aku group ngn naze. aku ni sah2 lar seperti melukut di tepi gantang kan (betulkah peribahasa aku neh..hehe ;p). takut lar sb aku ni, menyebabkan org len x bley nk mng.huhu~~tawakkal jer lar. tp aku enjoy class neh. at least membantu ler aku nk main bowling dgn care yg betul.x de lar terkemut-kemut kt tepi jer kan.hahaha :DD lupe plak kan, esok aku ade exam, apekah yg aku buat dgn tulis blog ni.haha..baiklah, study balik yer cik amalina :)

ps: cik mashitah, nti aku buat yer bnde yg ko suh aku buat tuh. aku suke lupe.hehe ;p.
tibe2 jer aku rse bertuah di lahirkan di malaysia, dan dibesarkan dlm suasana yg best.(ape yg aku merepek neh?) bile nk balik msia. nk mkn durian!!!!

love,
misz amalz :)

2 comments:

giGGLe said...

abeskan exam dlu bru jwb tag tuh...
*melukut ditepi gantang?
ups...lpe dak forum..

misz amalz said...

haha...aku dh abes exam..besttttttt :)